DJI Inspire 2 X7

Geen compromis? Dan nemen we de X7 mee! 24 megapixels en 6K resolutie, Het materiaal kan zowel in prores 4444 XQ als CinemaDNG 12bit worden gedraaid waardoor in de kleurcorrectie perfecte integratie met camerasystemen van ARRI, Sony en RED wordt bereikt. In onze standaarduitrusting zitten de volgende lenzen; 16mm 2.8/ 24mm 2.8/ 35mm 2.8/ 50mm 2.8 verder ND en Polarisatiefilters en voldoende SSD’s om alle data om locatie te kunnen tranferen. We kunnen zowel single als dual-operator werken en hebben de mogelijkheid om onder alle omstandigheden accu’s op te laden. Op die manier is een lange vliegtijd gegarandeerd.

NEEM CONTACT OP
x7

DJI Inspire 2 X5s

Een compact, wendbaar en betrouwbaar werkpaard met onbegrensde mogelijkheden. 20.8 megapixels en 5.2K resolutie. Het materiaal kan zowel in prores 4444 XQ als CinemaDNG 12bit worden gedraaid waardoor in de kleurcorrectie perfecte integratie met camerasystemen van ARRI, Sony en RED wordt bereikt. In onze standaarduitrusting zitten de volgende lenzen; 12mm 2.0/ 25mm 1.8/ 45mm 1.8/ 14-42mm 3.5 (zoom) verder ND en Polarisatiefilters en voldoende SSD’s om alle data om locatie te kunnen tranferen. We kunnen zowel single als dual-operator werken en hebben de mogelijkheid om onder alle omstandigheden accu’s op te laden. Op die manier is een lange vliegtijd gegarandeerd.

NEEM CONTACT OP
DJI INSPIRE 2 X5S

DJI Inspire Mavic Pro 2

Voor het kleinere werk of recce’s werken we met een DJI Mavic Pro. Stil, klein en licht is het de ideale manier om op recce vast de mogelijkheden te verkennen of op locaties te komen waar dat met onze grotere Inspire’s niet mogelijk is. Deze drone heeft een vaste lens en beschikt over alle filters. Er kan zowel single als dual operator worden gevlogen.

NEEM CONTACT OP
Mavic pro 2

Ik vlieg al jaren met Ernst samen en kan onder alle omstandigheden op hem bouwen.

Zijn brede ervaring op de set zorgt voor een perfecte integratie in het camera departement!

 

Review Martijn Cousijn NSC

Cleared for take off!

Heb je een vraag over onze apparatuur of wil je graag weten welke drone voor jouw productie het meest geschikt is? Neem dan contact met ons op!

Action